Καλωσήρθατε στη ιστοσελίδα μας επιλέξτε το κείμενο προς φωνητική ανάγνωση και πατήστε το εικονίδιο με το ηχείο   Click to listen highlighted text! Καλωσήρθατε στη ιστοσελίδα μας επιλέξτε το κείμενο προς φωνητική ανάγνωση και πατήστε το εικονίδιο με το ηχείο

                                                                Προς: Τα μέλη της Π.Ε. Β/Δ Ελλάδος του Π.Σ.Τ.

Αγαπητό μέλος,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι:

  • Το 2018 είναι έτος εκλογών και καλό θα ήταν να παρευρεθείτε στην Γενική Συνέλευση προκειμένου να ενημερωθείτε για όλα τα πεπραγμένα, δίνοντας την δυνατότητα να συμμετάσχετε στις εκλογές του Νοεμβρίου ή και να ψηφίσετε τους καταλληλότερους για την Διοικούσα Επιτροπή της Περιφέρειας μας αλλά και την Κεντρική Διοίκηση του Πανελληνίου Συνδέσμου Τυφλών.
  • Με βάση την ψήφιση του τελευταίου νομοσχεδίου καλό θα ήταν, όσο υπάρχει καιρός και δεν διαθέτετε απόφαση ΚΕ.Π.Α. εφόρου ζωής, να εξεταστείτε γιατί αναμένονται δυσμενείς εξελίξεις.
  • Όσον αφορά την έκπτωση στα δημοτικά τέλη για την καθαριότητα και φωτισμό θα πρέπει να έρθετε σε επαφή με τον Δήμο στον οποίο ανήκετε, προσκομίζοντας τα σχετικά δικαιολογητικά.
  • Στο διαδίκτυο λειτουργεί μόνιμα σελίδα με ηλεκτρονική διεύθυνση www.pstipeirou.gr  όπου μπορείτε να ενημερώνεστε άνετα για οποιοδήποτε νέο μας αφορά. Θα θέλαμε επίσης, εφόσον διαθέτετε, να έρθετε σε επαφή με το γραφείο στα Ιωάννινα και την γραμματέας μας κα. Πορφύρη για να δώσετε το email σας προκειμένου να ενημερώνεστε άμεσα για οποιαδήποτε εξέλιξη.

                                                                                                             Για την Διοικούσα Επιτροπή

                                                                                                         Ο Πρόεδρος Όλυμπος Δημήτριος

                                                                                                         Ο Γεν.Γραμμ. Βασιλείου Κων/νος

Click to listen highlighted text!