Καλωσήρθατε στη ιστοσελίδα μας επιλέξτε το κείμενο προς φωνητική ανάγνωση και πατήστε το εικονίδιο με το ηχείο   Click to listen highlighted text! Καλωσήρθατε στη ιστοσελίδα μας επιλέξτε το κείμενο προς φωνητική ανάγνωση και πατήστε το εικονίδιο με το ηχείο

Κάνουμε γνωστό στους ενδιαφερομένους ότι θα πραγματοποιηθούν σεμινάρια γραφής Braille διάρκειας 50 ωρών, με κόστος συμμετοχής στα Ιωάννινα και στην Άρτα τον Οκτώβριο 2019.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή το αργότερο μέχρι 30 Σεπτεμβρίου 2019.Απαραίτητα δικαιολογητικά: Αίτηση, φωτοτυπία ταυτότητας και εκκαθαριστικό εφορίας ή βεβαίωση απόδοσης Α.Φ.Μ. αλλιώς ΔΕΝ θα γίνεται δεκτός/ή. Έναρξη μαθημάτων 7η  Οκτωβρίου 2019.Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Τμήματα πρωινά και απογευματινά. Με το πέρας του σεμιναρίου θα διενεργηθούν εξετάσεις πιστοποίησης στη γραφή Braille.Οι αιτήσεις θα παραδοθούν:

Ιωάννινα: Στην οδό Μάρκου Μπότσαρη 17α και τηλ.: 2651076272, fax: 2651071776, mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. καθημερινά από    09:00 π.μ. έως 13:00 μ.μ.

Άρτα: Οι αιτήσεις με τα δικαιολογητικά μπορούν να σταλούν με φαξ: 2651071776,στο mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. είτε να περάσουν από το γραφείο στις εργατικές κατοικίες Ελεούσας Αρτας καθημερινά 09:00 π.μ έως 13:00 μ.μ.

 

Ανακοίνωση

Αίτηση

Click to listen highlighted text!