Καλωσήρθατε στη ιστοσελίδα μας επιλέξτε το κείμενο προς φωνητική ανάγνωση και πατήστε το εικονίδιο με το ηχείο   Click to listen highlighted text! Καλωσήρθατε στη ιστοσελίδα μας επιλέξτε το κείμενο προς φωνητική ανάγνωση και πατήστε το εικονίδιο με το ηχείο

Σκοπός της ανάρτησης μας αυτής είναι να ενημερώσουμε τα μέλη του Συνδέσμου για τη συνάντηση μας με τον νέο Δήμαρχο της πόλης των Ιωαννίνων τον Κ. Μωυσή Ελισάφ. Η συζήτηση που έλαβε χώρα έπειτα από προκαθορισμένο ραντεβού, είχε απολύτως φιλικό χαρακτήρα.

Μέσα από αυτή μας δόθηκε λοιπόν η ευκαιρία να ιεραρχήσουμε και να αναπτύξουμε κατά προτεραιότητα ορισμένα από τα πιο καίρια ζητήματα που αφορούν στις πολλές και διευρυμένες ανάγκες όλων όσων ζουν στην πόλη κι αντιμετωπίζουν προβλήματα όρασης σε μικρότερο ή μεγαλύτερο βαθμό. Πιο συγκεκριμένα τέθηκαν προβληματισμοί κι έγιναν αντίστοιχες προτάσεις για τα κρισιμότερα θέματα της διαβίωσης που αφορούν στις υποδομές της πόλης κι αναφέρθηκαν για παράδειγμα οι περίφημες οδεύσεις που τόσο πολύ μας απασχολούν όλους, κι είναι άκρως απαραίτητες για να καταστεί η πόλη πιο προσβάσιμη. Τέλος θέλουμε να διατυπώσουμε την πεποίθηση μας πως με τις σταθερές και συντονισμένες προσπάθειες συνολικά, θα αρχίσει να επιτυγχάνεται σταδιακά και με ομαλότητα η βελτίωση της ποιότητας ζωής όλων μας.

Click to listen highlighted text!