Καλωσήρθατε στη ιστοσελίδα μας επιλέξτε το κείμενο προς φωνητική ανάγνωση και πατήστε το εικονίδιο με το ηχείο   Click to listen highlighted text! Καλωσήρθατε στη ιστοσελίδα μας επιλέξτε το κείμενο προς φωνητική ανάγνωση και πατήστε το εικονίδιο με το ηχείο

Αποτελεί παράδοση για την Περιφερειακή μας τις μέρες των Χριστουγέννων κάθε χρόνο να ερχόμαστε σε επαφή με όλα τα νεαρά εγγεγραμμένα μας μέλη τα οποία δεν έχουν αποφοιτήσει ακόμη από το σχολείο. Μπορεί οι εποχές να αλλάζουν και τα δεδομένα να διαφοροποιούνται, η επιθυμία μας όμως να ενημερωνόμαστε για την πρόοδο τους καθώς και για τις καθημερινές ανάγκες τους παραμένει πάντα σταθερή. Έτσι, θέλοντας να βοηθήσουμε κι εμείς κατά το δυνατό στη διαμόρφωση μιας ποιοτικής καθημερινότητας, επιλέξαμε να τους χαρίσουμε κι από ένα δώρο συμβολικό μα και λειτουργικό. Η επιλογή έγινε με βάση την ηλικία και τα προσωπικά ενδιαφέροντα του κάθε παιδιού, όλοι όμως απέκτησαν κι από ένα cd το οποίο περιέχει σε ψηφιακή κι ηχητική μορφή τον κατάλογο της δανειστικής βιβλιοθήκης των ομιλούντων βιβλίων του Πανελληνίου Συνδέσμου Τυφλών. Ειδικά για τους εφήβους επιλέξαμε μια συσκευή mp3, η οποία μπορεί να αξιοποιηθεί με πολλούς τρόπους και να αποτελέσει εργαλείο για την εκπαίδευση τους.

Τα παιδιά και οι γονείς τόσο από την Άρτα όσο κι από τα Γιάννενα απόλαυσαν όσο κι εμείς τη συνάντηση και μας μίλησαν ανοιχτά για τις επιδιώξεις και τα όνειρα τους. Έτσι, ύστερα από την τόσο ζεστή αυτή ανταπόκριση δε μπορούμε παρά να προσβλέπουμε με ανυπομονησία στην επόμενη φορά που θα μας δοθεί η ευκαιρία να συναντηθούμε μαζί τους και να συνομιλήσουμε ξανά.

Click to listen highlighted text!