Καλωσήρθατε στη ιστοσελίδα μας επιλέξτε το κείμενο προς φωνητική ανάγνωση και πατήστε το εικονίδιο με το ηχείο   Click to listen highlighted text! Καλωσήρθατε στη ιστοσελίδα μας επιλέξτε το κείμενο προς φωνητική ανάγνωση και πατήστε το εικονίδιο με το ηχείο

Ένας από τους κύριους στόχους μας πάνω στους οποίους εργαζόμαστε είναι η όσο το δυνατόν σφαιρικότερη ενημέρωση των μελών. Έχουμε μάλιστα την πεποίθηση πως οι ανάγκες αυτές των μελών μας να μαθαίνουν όλα όσα τους αφορούν έγκαιρα είναι ιδιαίτερα αυξημένες σε σχέση με το παρελθόν εξαιτίας του γρήγορου ρυθμού με τον οποίο αλλάζουν τα δεδομένα και νέες πληροφορίες έρχονται να διαδεχτούν τις προηγούμενες. Έτσι, για τον λόγο αυτό, αποφασίσαμε να προβούμε στη δημιουργία μιας φωνητικής πύλης, η οποία θα εξυπηρετεί τους σκοπούς αυτούς ακριβώς.

Πιο συγκεκριμένα, αναφέρουμε πως  η πύλη αυτή είναι χωρισμένη σε διάφορες θεματικές ενότητες. Η επιλογή της κάθε μίας από τις ενότητες αυτές μπορεί να γίνει πανεύκολα, με την πληκτρολόγηση ενός και μόνο ψηφίου την κάθε φορά, και οι οδηγίες που παρέχονται προς την κατεύθυνση αυτή είναι απλές και σαφείς. Υπάρχει ενότητα που φιλοξενεί τις πρόσφατες δράσεις της περιφερειακής, κι άλλη που περιλαμβάνει θέματα σχετικά με τον χώρο των τυφλών. Τα θέματα αυτά επιλέγονται με βάση την επικαιρότητα και έχουν να κάνουν με σημαντικούς τομείς όπως η νομοθεσία, η υγεία και το φορολογικό. Παράλληλα δίνεται η δυνατότητα στον καθένα που καλεί να αφήσει ένα φωνητικό μήνυμα με κάποια ερώτηση ή ο,τιδήποτε άλλο.

Το περιεχόμενο της φωνητικής αυτής πύλης θα ανανεώνεται συνεχώς, ενώ θα εμπλουτίζονται συχνά και οι ενότητες. Μπορείτε να την επισκέπτεστε τηλεφωνώντας το νούμερο 2651130250.

Click to listen highlighted text!