Καλωσήρθατε στη ιστοσελίδα μας επιλέξτε το κείμενο προς φωνητική ανάγνωση και πατήστε το εικονίδιο με το ηχείο   Click to listen highlighted text! Καλωσήρθατε στη ιστοσελίδα μας επιλέξτε το κείμενο προς φωνητική ανάγνωση και πατήστε το εικονίδιο με το ηχείο

Με ειλικρινή χαρά φιλοξενήσαμε στον κεντρικό χώρο της Περιφερειακής μας στα Ιωάννινα τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Κ. Γιώργο Αμυρά. Η ανταπόκριση του στο αίτημα μας για μια συνάντηση μαζί του το ταχύτερο δυνατό ήταν άμεση, γεγονός που μας έδωσε την ευκαιρία να καλύψουμε την ανάγκη μας για μια συζήτηση γύρω από συγκεκριμένα θέματα. Ουσιαστικά, μπορέσαμε να αναπτύξουμε διεξοδικά και με λεπτομέρειες αρκετά σημαντικά ζητήματα τα οποία μας απασχολούν καθημερινά, αφού θέτουμε πάντα νέους στόχους. Αναφέραμε λοιπόν κατά προτεραιότητα την ιδιαίτερα έντονη ανάγκη των μελών του Συνδέσμου να αποκτήσουν δεξιότητες και γνώσεις γύρω από τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Το θέμα αυτό τέθηκε σε συνέχεια όλων των προηγούμενων μας ενεργειών για τη δημιουργία ενός Ι.Ε.Κ. Ειδικής Αγωγής για τα Ιωάννινα, στο οποίο και προτείναμε να συμπεριληφθούν κι άλλες ειδικότητες όπως αυτή των Εκπαιδευτών Κινητικότητας. Επίσης, μιλήσαμε εκτεταμένα για την ολοένα κι αυξανόμενη προσπάθεια μας προκειμένου να εξασφαλίσουμε έναν χώρο συγκέντρωσης και ψυχαγωγίας για τα μέλη μας, ο οποίος και επιθυμούμε να πάρει τη μορφή ενός πνευματικού κέντρου. Δεν παραλείψαμε βεβαίως να τονίσουμε και τη σπουδαιότητα της κοινωνικής αλληλεπίδρασης μας με μικρούς και μεγάλους, για τα οφέλη της οποίας μιλάμε συχνά.

Από την πλευρά του ο Κ. Αμυράς κατανοώντας πλήρως όλα τα παραπάνω, μας διαβεβαίωσε πως θα κάνει το καλύτερο δυνατό για να βρεθούν οι τρόποι επίλυσης όλων αυτών των ζητημάτων. Τέλος, με τη γνωστή του ευαισθησία μας πρότεινε όμορφες δράσεις με χαρακτήρα βιωματικό, οι οποίες με την πραγματοποίηση τους θα συνεισφέρουν αναμφίβολα στη βελτίωση της ποιότητας ζωής όλων των μελών.

Click to listen highlighted text!