Καλωσήρθατε στη ιστοσελίδα μας επιλέξτε το κείμενο προς φωνητική ανάγνωση και πατήστε το εικονίδιο με το ηχείο   Click to listen highlighted text! Καλωσήρθατε στη ιστοσελίδα μας επιλέξτε το κείμενο προς φωνητική ανάγνωση και πατήστε το εικονίδιο με το ηχείο

Την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου παρευρεθήκαμε σε μια όμορφη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε με αφορμή την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Νομαρχιακού Αρταίων. Με χαρά αποφασίσαμε να γίνουμε συνδιοργανωτές  της εκδήλωσης αυτής ακριβώς για το ωραίο μήνυμα της πρόσκλησης «Η ισχύς εν τη ενώσει». Συμμετείχαν επίσης πολλοί σύλλογοι από τον χώρο της αναπηρίας γενικότερα, όμως μέσα στο ωραίο κλίμα, όλα τα προβλήματα μπήκαν στην άκρη κι ο καθένας απόλαυσε την παρέα του άλλου.

Όπως τόνισε και η Γενική Γραμματέας στον σύντομο χαιρετισμό της, σκοπός όλων θα πρέπει να είναι άλλωστε αυτός ακριβώς, όχι μόνο να αγωνιζόμαστε ατομικά και συλλογικά, μα και να μη λησμονούμε να χαιρόμαστε την κάθε στιγμή αφήνοντας κατά μέρος για λίγο όλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε.

Click to listen highlighted text!