Καλωσήρθατε στη ιστοσελίδα μας επιλέξτε το κείμενο προς φωνητική ανάγνωση και πατήστε το εικονίδιο με το ηχείο   Click to listen highlighted text! Καλωσήρθατε στη ιστοσελίδα μας επιλέξτε το κείμενο προς φωνητική ανάγνωση και πατήστε το εικονίδιο με το ηχείο

Το περασμένο Σάββατο στις 29 Φεβρουαρίου πραγματοποιήσαμε την ετήσια γενική συνέλευση της περιφερειακής μας. Η εκδήλωση που ήταν προγραμματισμένη για τις έντεκα το πρωί έλαβε χώρα στο μεζεδοτεχνείο Ζαϊρέ, και σημείωσε επιτυχία.

10.3.20 pitaΟ χώρος ήταν φιλόξενος από κάθε άποψη και μας βοήθησε όλους να νιώσουμε ευχάριστα από την πρώτη στιγμή. Στη γενική συνέλευση κατά την προβλεπόμενη διαδικασία, συζητήθηκαν τα πεπραγμένα της περασμένης χρονιάς, με το καθένα από αυτά να αναλύεται διεξοδικά. Μας χαροποίησε ιδιαίτερα ο διαδραστικός  χαρακτήρας ολόκληρης της κουβέντας, καθώς επίσης και το ζωηρό ενδιαφέρον που έδειξαν τα μέλη για τις δράσεις που αναπτύξαμε σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς αυτής. Ακολούθως, όλοι μαζί, σαν μια κεφάτη παρέα, θέσαμε πολλούς μικρούς και μεγάλους νέους στόχους για φέτος, ενώ προσπαθήσαμε παράλληλα να προτείνουμε λύσεις και για αυτούς που παραμένουν ακόμη σε εκκρεμότητα.

Μετά το πέρας της συνέλευσης προχωρήσαμε στην καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας. Τέλος, η έτσι κι αλλιώς όμορφη ατμόσφαιρα έγινε ακόμη πιο γλυκιά χάρη στο πολύ ωραίο γεύμα που ακολούθησε, το οποίο μας έδωσε την ευκαιρία να έρθουμε πάλι κοντά ο ένας στον άλλον, και να μοιραστούμε σκέψεις κι απόψεις για όλα όσα μας απασχολούν καθημερινά.

Click to listen highlighted text!