Καλωσήρθατε στη ιστοσελίδα μας επιλέξτε το κείμενο προς φωνητική ανάγνωση και πατήστε το εικονίδιο με το ηχείο   Click to listen highlighted text! Καλωσήρθατε στη ιστοσελίδα μας επιλέξτε το κείμενο προς φωνητική ανάγνωση και πατήστε το εικονίδιο με το ηχείο

Δεν υπάρχει ιδανικότερη εποχή από το φθινόπωρο για να γίνονται νέες προσπάθειες και καινούργια ξεκινήματα. Για αυτό λοιπόν, με ιδιαίτερη χαρά κάνουμε αυτή την ανάρτηση σήμερα για να μοιραστούμε μαζί σας τα νέα μας για το γραφείο μας στην Άρτα. Μπορεί οι συνθήκες εξαιτίας των δυσκολιών της περιόδου αυτής για όλους να μην είναι οι πλέον ευνοϊκές, μα αυτό δε σημαίνει πως δε θα προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο αποτέλεσμα.

Για λόγους που σχετίζονται με την αμεσότερη πρόσβαση και με την ομαλότερη ανταπόκριση στις ανάγκες των μελών και μόνο, μεταφέραμε πρόσφατα το γραφείο της Άρτας σε νέα διεύθυνση. Πλέον, αυτό θα στεγάζεται στην οδό Μιχαήλ Πατσαλιά 4, και στον χώρο που διαμορφώνεται ήδη και θα είναι πολύ σύντομα έτοιμος για όλους, θα φιλοξενείται τόσο το ίδιο το γραφείο, όσο και η αίθουσα για τη διεξαγωγή των μαθημάτων της γραφής Braille. Στόχος μας παραμένει πάντα η συνάντηση και η επικοινωνία των μελών για λόγους ψυχαγωγίας κι ενημέρωσης, και για τον σκοπό αυτό θα επιστρέψουμε πολύ σύντομα με μια ακόμη ανάρτηση. Σε αυτή, θα δίνουμε ακόμη περισσότερες πληροφορίες για τις μέρες και ώρες κατά τις οποίες θα είναι ανοιχτό το γραφείο για όλους, καθώς και για την ημερομηνία που θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια και το επίσημο άνοιγμα του γραφείου.

Και στο όμορφο αυτό γεγονός καθώς και σε όλα όσα θα ακολουθήσουν, θέλουμε να ελπίζουμε πως θα σας έχουμε όλους κοντά μας. Μέχρι να γίνει αυτό λοιπόν, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά για οποιαδήποτε ερώτηση ή διευκρίνιση.

Με εκτίμηση,

Το Δ.Σ.

Click to listen highlighted text!