Καλωσήρθατε στη ιστοσελίδα μας επιλέξτε το κείμενο προς φωνητική ανάγνωση και πατήστε το εικονίδιο με το ηχείο   Click to listen highlighted text! Καλωσήρθατε στη ιστοσελίδα μας επιλέξτε το κείμενο προς φωνητική ανάγνωση και πατήστε το εικονίδιο με το ηχείο

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως από τη Δευτέρα 25-01-2021, ξεκίνησε η θεώρηση των παλιών δελτίων μετακίνησης, καθώς βέβαια και η χορήγηση νέων στους δικαιούχους.
Σαν καταληκτική ημερομηνία της διαδικασίας έχει οριστεί η 31η Οκτωβρίου της τρέχουσας χρονιάς. Οι τρόποι με τους οποίους μπορούν οι δικαιούχοι να προχωρήσουν στη θεώρηση των δελτίων είναι δύο:
Πρώτον κλείνοντας τηλεφωνικό ραντεβού με το αρμόδιο τμήμα της Περιφερειακής τους ενότητας, είτε σε κάποιο Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών, και δεύτερον συγκεντρώνοντας τα απαραίτητα δικαιολογητικά και προσκομίζοντας τα στο γραφείο του Συνδέσμου μας στα Ιωάννινα, έτσι ώστε να ακολουθηθεί από εμάς ολόκληρη η διαδικασία για τη διευκόλυνση του δικαιούχου.
Πιο συγκεκριμένα ο δικαιούχος θα πρέπει να φέρει μαζί του το παλιό δελτίο, κι αν ο χώρος σε αυτό για το καινούριο αυτοκόλλητο δεν είναι επαρκής και τρεις φωτογραφίες για να βγει το νέο,φωτοτυπία ταυτότητας,εκκαθαριστικό προηγούμενου έτους καθώς και τη γνωμάτευση της αναπηρίας του από το Κέντρο πιστοποίησης. Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία ή διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2651076272.
Με εκτίμηση,
Ο Πρόεδρος
Σιώτος Απόστολος

Click to listen highlighted text!