Καλωσήρθατε στη ιστοσελίδα μας επιλέξτε το κείμενο προς φωνητική ανάγνωση και πατήστε το εικονίδιο με το ηχείο   Click to listen highlighted text! Καλωσήρθατε στη ιστοσελίδα μας επιλέξτε το κείμενο προς φωνητική ανάγνωση και πατήστε το εικονίδιο με το ηχείο

Το περασμένο Σάββατο στις 6 του Μάρτη συμμετείχαμε με χαρά στο διαδικτυακό ενημερωτικό σεμινάριο που διοργάνωσε το Οικομουσείο Ζαγορίου με τίτλο «Ακούω αγγίζω αισθάνομαι», το οποίο διενεργήθηκε τα δύο τελευταία Σάββατα. Ήταν χωρισμένο σε διάφορες θεματικές ενότητες την κάθε μία από τις οποίες πλαισίωσαν άρτια εξειδικευμένοι εισηγητές με βαθιά γνώση του αντικειμένου τους, οι οποίοι ανέπτυξαν τους τρόπους με τους οποίους οι άνθρωποι με μερική ή ολική απώλεια όρασης προσεγγίζουν τομείς όπως η τέχνη σε όλες τις μορφές της, τα μουσεία, και η τεχνολογία. Εκπροσωπώντας το Σύνδεσμο μας, η Γενική Γραμματέας της Περιφερειακής, Έλενα Σταύρου, ανέπτυξε το θέμα «΄Άτομα με απώλεια όρασης, ήχος και ψηφιακή εποχή». Συγκεκριμένα αναφέρθηκε στα οφέλη της ένταξης στην καθημερινότητα των ατόμων αυτών κάθε τεχνολογικού εργαλείου, που συντελεί στη βελτίωση της ζωής.

Χαιρετίζουμε τέτοιου είδους δράσεις κι ελπίζουμε πως θα ακολουθήσουν πολλές ακόμη. Παρακάτω ακολουθεί το link από το οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρο το δεύτερο μέρος της εκδήλωσης.

https://fb.watch/4hnd_r9-aY/

 

Click to listen highlighted text!